Navn til salg

Maczonen.dk kan man 30/12/09 læse, at Apple har søgt om beskyttelse af et par nye varemærker, nemlig hhv. iGuide og iSlate. Hvad disse skal bruges til, kan man kun gisne om på nuværende tidspunkt, og det bliver der så på allerlystigste vis ude i æteren.

Det giver mig pludselig en ubændig lyst til, at jeg kunne beskytte navnet iOrden – ikke fordi jeg har noget særligt på tapetet, jeg kunne bruge det til, men bare fordi jeg tænker, at det måske kunne blive en givtig forretning at ligge inde med sådan et moderigtigt og nütidigt varemærke™. Jeg kunne da sagtens forestille mig et agregat, som kunne bære det navn, siden fænomenet, det dækker over, aldrig helt går af mode, og når jeg ikke lægger mig i selen efter navnet uOrden, selvom det på én eller anden måde rimer lidt mere med min natur, så har det noget at gøre med, at jeg fornemmer, det ligger forkert i munden.

Nuvel, jeg har ikke råd til at gå ud og købe mig til den slags rettigheder, så jeg må nøjes med at drømme om de mange millioner, jeg ville kunne have høstet på fidusen. Dét kan jeg da i det mindste. iHvertfald!

You have a comment? Don't be shy!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.